Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

8 luni

 

          Copilul a dobandit capacitatile motrice necesare pentru a se deplasa in mediul sau si pentru a porni la descoperirea lumii, satisfacandu-si curiozitatea innascuta. Va invata sa se catere, sa mearga in patru labe, si apoi in doua picioare. Mana va inlocui gura in descoperirea obiectelor. Dexteritatea sa se amelioreaza mult in momentul in care degetul mare se opune indexului, formand un fel de cleste.
           La aceasta varsta copilul e capabil sa isi aleaga jucariile. Imita actiunile celor mari si cauta sa modifice lucrurile dupa propria fantezie.
          Atentie ! Inca din ziua in care copilul incepe sa se deplaseze, spatiul in care traieste trebuie amenajat astfel incat sa nu existe riscuri. Atentie la electricitate, obiecte contondente, cu muchii ascutite, casante, produse toxice, jucarii periculoase.

9 luni »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII