Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

6 luni

 

        Bebelusul iubeste sunetele, ii place sa descopere ce le produce si se lasa antrenat de ele timp indelungat. Parintele poate procura jucarii sonore (zbarnaitoare, zornaitoare, etc.) , poate confectiona aceste "producatoare de sunete" si il poate pune pe copil in contact cu sunetele produse de obiectele din casa sau de diverse aparate menajere.

        Majoritatea bebelusilor de aceasta varsta intind mana spre obiectele pe care vor sa le prinda. Odata ce are obiectul in mana, copilul poate sa-si intoarca pumnul ca sa priveasca obiectul din diverse unghiuri. Copilul poate fi ajutat inmanandu-i-se o cutie usor de inchis si de deschis (o cutie de pantofi) in care sunt plasate cateva obiecte ce nu reprezinta un pericol pentru el, obiecte pe care le va putea manipula dupa dorinta. De asemenea e bine sa i se ofere sub supraveghere obiecte/materii care produc senzatii diferite in timpul manipularii (cub de gheata, apa calda, nisip, etc.)

7 luni »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII