Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

 

10 luni

 

          Bebelusul incetineste putin ritmul antrenamentelor sale fizice si isi consolideaza achizitiile precedente. El stie de acum sa se aseze singur in sezut, sa plece pe jos, oricare ar fi pozitia lui. Copilul incepe sa se intereseze tot mai mult de animalele de plus: le mangaie, le da mancare, le culca, imitand actiunile pe care mama le face cu el.
          La aceasta varsta dezvolta o pasiune pentru obiecte. Acum, cand si-a dezvoltat din plin abilitatea manuala, nu inceteaza sa apuce, sa scuture, sa pipaie, sa deschida, sa inchida, sa intoarca, sa alunece, sa exploreze obiectele in toate sensurile si toate unghiurile. Cea mai buna "jucarie" pentru aceasta varsta este o cutie sau un cos mare plin cu obiecte diferite: cuburi, obiecte zbarnaitoare, jucarii cu manere, toate avand forme, culori si texturi cat mai diverse.

 

11 luni »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII