Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

5 ani

 

          Mos Craciun a devenit un personaj de prima importanta. Chiar daca incepe sa aiba serioase dubii asupra veridicitatii sale, lucrul aceste nu il impiedica sa comande jucarii din catalog, cu cea mai mare seriozitate.
          Independent de jocurile sale, in cea mai mare parte a timpului, ii imita pe cei mari. Fetitele isi imbraca si dezbraca papusile jucandu-se de-a mama. Baieteii se joaca cu masinile,de-a razboiul, de-a pilotul, etc. Activitatile artistice si de exterior ocupa un loc important.
          Copilului de aceasta varsta ii place la fel de mult sa i se citeasca, dar gustul pentru povestile mai apropiate de realitate sau povestirile cu aventuri iau locul progresiv celor cu zane sau animale care vorbesc. Ii place foarte mult sa aiba un abonament, sau sa cumpere in mod regulat o revista pentru copii, pe care o asteapta si o rasfoieste cu mare placere.
          Interesul pentru muzica este acelasi, copilului ii place mult sa isi puna anumite casete sau cd-uri cu cantece si sa cante in acelasi timp.
          Danseaza cu usurinta in ritmul muzicii.
          Atractia pentru Tv este mai vie, iar copilul cunoaste bine de acum canalul si ora la care poate vedea programele sale preferate.

6 ani»

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

 

VA RECOMANDAM

 

 

SCRIE SI STERGE

MatematicaMatematicaJocuri cu cifreJocuri cu litereScriereaCitirea

Matematica, Jocuri cu cifre, Jocuri cu litere, Scrierea, Citirea

        Cu ajutorul cardurilor "Scrie si Sterge" (Matematica, Jocuri cu litere, Scrierea, Citirea) copilul invata cifrele, literele, invata sa numere, sa citeasca (asociind imagini cu litera initiala, literele mici cu cele mari), sa scrie, totul intr-o joaca. Carioca speciala ii permite sa stearga si sa incerce din nou, fara a se murdari sau a murdari cardul.

Comanda»

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Adunarea - Carti de jocAlfabetul - Carti de joc Animalele - Carti de joc Ceasul - Carti de joc

Cifrele - Carti de jocInvat sa citesc - Carti de jocScaderea - Carti de jocLimba engleza - Carti de joc

Adunarea, Alfabetul, Animalele, Ceasul, Cifrele, Invat sa citesc, Scaderea, Limba engleza

         Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

OARE CAT SA FIE CEASUL ?

 

          "OARE CAT SA FIE CEASUL ?" imbina o poveste frumoasa cu un instrument educativ. Copiii pot urmari aventurile prin care trec ursuletul Mor-Mor si prietenii sai, Iepurasul si Veverita, pe parcursul unei intregi zile - fie acasa, fie la gradinita -, in timp ce exerseaza citirea orelor pe jucaria-ceas inclusa in carte. Daca micutul are peste 5 ani, trebuie doar sa potriveasca acele ceasului la ora mentionata pe fiecare pagina si sa verifice cu exemplele date pe ultima coperta.

          Comanda »

 

CULORILE SEMAFORULUI

 

     

Comanda »

 

 

Inapoi la jocuri»

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII