Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

4 ani

 

          Jocurile preferate la aceasta varsta sunt cele pe care le poate juca cu prietenii (de preferinta reali dar si cei imaginari): se joaca de-a soldatii, de-a mama si de-a tata, imita scenariile serialelor televizate ale momentului. Foarte expansiv si activ, copilului de aceasta varsta ii place sa se joace afara. Este varsta jocurilor cu mingea sau din parcurile de joaca, a jocurilor in apa sau cu apa. In casa ii plac toate activitatile artistice, cartoanele de cusut, jocurile de construit si jocurile puzzle pe care le rezolva din ce in ce mai rapid. Ii place la fel de mult sa se deghizeze si sa joace mici scene de teatru.

4 ani si 6 luni »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

 

VA RECOMANDAM

 

 

SCRIE SI STERGE

MatematicaJocuri cu cifreJocuri cu litere

ScriereaCitirea

Matematica, Jocuri cu cifre, Jocuri cu litere, Scrierea, Citirea

        Cu ajutorul cardurilor "Scrie si Sterge" (Matematica, Jocuri cu litere, Scrierea, Citirea) copilul invata cifrele, literele, invata sa numere, sa citeasca (asociind imagini cu litera initiala, literele mici cu cele mari), sa scrie, totul intr-o joaca. Carioca speciala ii permite sa stearga si sa incerce din nou, fara a se murdari sau a murdari cardul.

Comanda»

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Adunarea - Carti de jocAlfabetul - Carti de jocAnimalele - Carti de joc

Cifrele - Carti de jocInvat sa citesc - Carti de jocScaderea - Carti de joc

Adunarea, Alfabetul, Animalele, Cifrele, Invat sa citesc, Scaderea

        Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

CULORILE SEMAFORULUI

 

     

Comanda »

 

PRIMELE LECTII

Primele lectii

 

Dezvoltam atentia, memoria si imaginatia! Descoperim cifrele si literele!
Cartea face parte din seria Dezvoltarea timpurie si se adreseaz„ copiiilor intre†3 si†4 ani. Ea contine sfaturi ale unor pedagogi cu experienta - cum sa organizati primele lectii si cum sa invatati copilul sa gandeasca logic si sa-si dezvolte vorbirea.

Comanda »

 

ENCICLOPEDIE PENTRU COPII MICI SI BUNICI

Enciclopedie pentru copii mici si bunici

Aceasta enciclopedie ii va ajuta pe micuti sa faca primii pasi in lumea cunostintelor. Ilustratiile sugestive vor familiariza copilul cu animalele, plantele si obiectele din jurul sau, ii vor imbogati vocabularul si ii vor dezvolta memoria. Cartea il va ajuta,de asemenea, sa invete literele si cifrele, sa distinga culorile, sa afle ce forme geometrice exista, ba, mai mult, sa faca o calatorie in Spatiu si pe planeta noastra.

Comanda »

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII