Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

3 ani si 6 luni

 

         In aceasta perioada copilul are un prieten imaginar pe care il inventeaza pentru a-i tine companie (mai ales daca nu are frati cu care sa se joace) si pe seama caruia va pune numeroase aventuri. Cand se afla impreuna cu prietenii sai, se joaca de-a vanzatorul, de-a doctorul, de-a tata si de-a mama, de-a invatatoarea, cu o serie de accesorii simple, care il ajuta sa simuleze situatia. Ii place mult sa se deghizeze, sa-si puna o masca si sa se joace "de-a altcineva". Ii sperie pe adulti jucandu-se de-a lupul. Ii place de asemenea sa se amuze cu primele lui jocuri de puzzle, loto, cu planse si imagini, cu un banc de mesterit, o trusa de medic, o ferma cu figurine, caramizi de stivuit.
           Pentru prima data copilul il asteapta pe Mos Craciun, se intereseaza de el si asteapta cadourile lui.
           De la aceasta varsta pot fi introduse jocurile educative care stimuleaza formarea aptitudinilor motrice si senzoriale necesare dobandirii lecturii si scrisului. Copilul trebuie sa invete sa asculte, sa se concentreze, sa observe si sa diferentieze, sa urmeze directiile indicate verbal, sa isi dezvolte capacitatea de coordonare intre ochi si mana, sa se obisnuiasca sa urmareasca un traseu de la stanga la dreapta.

4 ani »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

 

VA RECOMANDAM

 

 

SCRIE SI STERGE

Matematica

Matematica

        Cu ajutorul cardurilor "Scrie si Sterge - Matematica" copilul invata cifrele, sa numere, totul intr-o joaca. Carioca speciala ii permite sa stearga si sa incerce din nou, fara a se murdari sau a murdari cardul.

Comanda»

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Primele cuvinte - Carti de jocAnimalele - Carti de jocAlfabetul - Carti de jocCifrele - Carti de joc

Primele cuvinte, Animalele, Alfabetul, Cifrele

      Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

CULORILE SEMAFORULUI

 

     

Comanda »

 

DE CE ? PRIMA MEA CARTE DE INTREBARI

 

De ce ? Prima mea carte

De ce ? Iata o intrebare pe care parintii o aud des din partea copiilor. Cu DE CE? PRIMA MEA CARTE DE INTREBARI, parintii pot gasi raspunsuri directe, adevarate, fascinante ?i adecvate varstei copiilor. Peste 300 de ilustratii color sugestive aduc la viata universul copiilor, satisfacandu-le curiozitatea si simtul umorului. In fiecare capitol, intrebarile incurajeaza lectura interactiva si aduc noi cunostinte.

Comanda »

 

PRIMELE LECTII

Primele lectii

 

Dezvoltam atentia, memoria si imaginatia! Descoperim cifrele si literele!
Cartea face parte din seria Dezvoltarea timpurie si se adreseaz„ copiiilor intre†3 si†4 ani. Ea contine sfaturi ale unor pedagogi cu experienta - cum sa organizati primele lectii si cum sa invatati copilul sa gandeasca logic si sa-si dezvolte vorbirea.

Comanda »

 

ENCICLOPEDIE PENTRU COPII MICI SI BUNICI

Enciclopedie pentru copii mici si bunic

Aceasta enciclopedie ii va ajuta pe micuti sa faca primii pasi in lumea cunostintelor. Ilustratiile sugestive vor familiariza copilul cu animalele, plantele si obiectele din jurul sau, ii vor imbogati vocabularul si ii vor dezvolta memoria. Cartea il va ajuta,de asemenea, sa invete literele si cifrele, sa distinga culorile, sa afle ce forme geometrice exista, ba, mai mult, sa faca o calatorie in Spatiu si pe planeta noastra.

Comanda »

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII