Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

3 ani

 

          Copilului de 3 ani ii place tot ce are roti. Adora tricicleta, masinutele, carucioarele, trenurile. Construieste drumuri si itinerarii cu obstacole, pe care le foloseste pentru vehiculele sale. Ii plac de asemenea jocurile cu apa: balaceala, spalatul vaselor, realizarea baloanelor de sapun, vaporasele plutind pe apa. Adaugand in apa pamant sau nisip totul devine si mai amuzant: face turte din noroi, sau castele de nisip, traseaza drumuri sau face tunele. Ii place sa picteze cu degetele sau sa se joace cu pasta de modelat si devine capabil sa insire pe ata margele, sau sa joace puzzle. E incantat de jocurile de incastrat si da dovada de multa imaginatie in jocurile cu papusi sau in cele cu meserii.

3 ani si 6 luni »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

VA RECOMANDAM

 

 

SCRIE SI STERGE

Matematica

Matematica

        Cu ajutorul cardurilor "Scrie si Sterge - Matematica" copilul invata cifrele, sa numere, totul intr-o joaca. Carioca speciala ii permite sa stearga si sa incerce din nou, fara a se murdari sau a murdari cardul.

Comanda»

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Primele cuvinte - Carti de jocAnimalele - Carti de jocAlfabetul - Carti de jocCifrele - Carti de joc

Primele cuvinte, Animalele, Alfabetul, Cifrele

      Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

ACTIVITATI PENTRU COPII MICI

Activitati pentru copii mici

 

Invatam jucandu-ne ! Cartea face parte din seria Dezvoltarea timpurie si se adreseaza copiiilor intre 2 si 3 ani. Ea contine teme atractive, jocuri utile pentru cei mici si sfaturi ale unor pedagogi cu experienta - cum sa organizati activitatile si ce cuvinte trebuie sa invete copilul.

Comanda »

 

PRIMELE LECTII

Primele lectii

 

Dezvoltam atentia, memoria si imaginatia! Descoperim cifrele si literele!
Cartea face parte din seria Dezvoltarea timpurie si se adreseaz„ copiiilor intre†3 si†4 ani. Ea contine sfaturi ale unor pedagogi cu experienta - cum sa organizati primele lectii si cum sa invatati copilul sa gandeasca logic si sa-si dezvolte vorbirea.

Comanda »

 

ENCICLOPEDIE PENTRU COPII MICI SI BUNICI

Enciclopedie pentru copii mici si bunic

Aceasta enciclopedie ii va ajuta pe micuti sa faca primii pasi in lumea cunostintelor. Ilustratiile sugestive vor familiariza copilul cu animalele, plantele si obiectele din jurul sau, ii vor imbogati vocabularul si ii vor dezvolta memoria. Cartea il va ajuta,de asemenea, sa invete literele si cifrele, sa distinga culorile, sa afle ce forme geometrice exista, ba, mai mult, sa faca o calatorie in Spatiu si pe planeta noastra.

Comanda »

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII