Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

2 ani si 9 luni

 

          Raman valabile jocurile mentionate anterior, copilul jucandu-se din ce in ce mai bine. Puzzle-urile contin din ce in ce mai multe piese, constructiile sunt mai complexe. Varsta de trei ani este o varsta a imaginatiei. (copilul inventeaza povesti, prieteni imaginari, aventuri extraordinare). Se cufunda total in jocuri de imitatie. In acest stadiu are nevoie de un spatiu de joc care sa fie doar al sau si sa ii serveasca drept cadru pentru aventurile sale imaginare (un umbrar in gradina, un spatiu in pod, un cort de indieni, o casuta de carton, etc.).

3 ani »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

VA RECOMANDAM

 

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Primele cuvinte - Carti de joc

Primele cuvinte

 

         Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varsta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

ACTIVITATI PENTRU COPII MICI

Activitati pentru copii mici

 

Invatam jucandu-ne ! Cartea face parte din seria Dezvoltarea timpurie si se adreseaza copiiilor intre 2 si 3 ani. Ea contine teme atractive, jocuri utile pentru cei mici si sfaturi ale unor pedagogi cu experienta - cum sa organizati activitatile si ce cuvinte trebuie sa invete copilul.

Comanda »

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII