Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

2 ani si 6 luni

 

          Se adauga instrumentele de muzica ritmica. Putem oferi copilului un casetofon care ii va servi pentru a asculta singur cantecele sau povestile preferate. Prefera jocurile de imitatie, deci o trusa de medic este potrivita. Incepe sa invete regulile, astfel incat devine capabil sa joace corect jocuri de societate foarte simple, cum ar fi loto in imagini sau domino. E foarte incantat sa participle la jocuri de exterior, pe leagane sau structuri complexe. Daca are la dispozitie o cantitate mare de material (bucati de panza, cutii mari din carton, haritie, creioane colorate, foarfece, tabla, creta, platilina, etc.) se va juca multa vreme cu acestea, dezvoltandu-si imaginatia.

2 ani si 9 luni »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

VA RECOMANDAM

 

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Primele cuvinte - Carti de joc

Primele cuvinte

 

         Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varsta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

ACTIVITATI PENTRU COPII MICI

Activitati pentru copii mici

 

Invatam jucandu-ne ! Cartea face parte din seria Dezvoltarea timpurie si se adreseaza copiiilor intre 2 si 3 ani. Ea contine teme atractive, jocuri utile pentru cei mici si sfaturi ale unor pedagogi cu experienta - cum sa organizati activitatile si ce cuvinte trebuie sa invete copilul.

Comanda »

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII