Jocuri copii

 

Jocuri potrivite fiecarei varste

 

1 an si 9 luni

 

          Copilul incepe sa se joace singur mai mult timp, atata vreme cat un adult se afla in apropiere. Ii place sa se deghizeze si sa il imite pe adult, regizand tot felul de situatii. Prefera joaca cu apa, nisipul, noroiul, adora structurile complexe special amenajate pe care poate sa urce, sa coboare, sa alunece, sa se balanseze. Jucariile favorite sunt cele cu maner (grebla, matura, ciocan, lopata, pensula). Joaca jocuri simple de loto. Rasfoieste singur cartile cu poze sau cu povestile preferate. Se joaca de v-ati ascunselea sau inventeaza obiecte din materiale puse la dispozitia sa.

2 ani »

 

Cauta jocuri potrivite fiecarei varste :

 

Nou nascut , 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, 7 luni, 8 luni, 9 luni, 10 luni, 11 luni, 1 an, 1 an si 3 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 9 luni, 2 ani , 2 ani si 3 luni, 2 ani si 6 luni, 2 ani si 9 luni, 3 ani, 3 ani si 6 luni, 4 ani, 4 ani si 6 luni, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani

 

Inapoi la jocuri»

 

VA RECOMANDAM

 

 

CARTI DE JOC EDUCATIVE

Primele cuvinte - Carti de joc

Primele cuvinte

 

         Copiii vor fi incantati de setul de Carti de joc educative de la Editura Gama.
        Prin intermediul pachetelor de carti de joc educative, ei isi vor imbogati bagajul de cunostinte si vocabularul. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate, in functie de varsta jucatorilor.
        "Carti de joc educative" vor deveni preferatele copiilor de varsta prescolara si scolara, atat acasa cat si in calatorii.

Comanda »

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 


jucarii vorbareteREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII